POSLE 40 GODINA PRESEKLA: Zorica Marković NAPUŠTA SVE
Zorica Marković, Foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

ODLUKA

POSLE 40 GODINA PRESEKLA: Zorica Marković NAPUŠTA SVE

Smeta joj jedna stvar

Objavljeno:

Pevačica Zorica Marković donela je odluku da se iz Beograda preseli u neki manji grad u Srbiji, jer joj, kako kaže, sve više smeta gužva.

Naime, već 40 godina, Zorica živi u Beogradu, a od toga 27 godina u Jajincima gde ima porodični dom u koji je mnogo uložila. Ipak, želi i odatle da se preseli.

- Ovo je sada kao Holivud, najlepši deo grada koji se širi, i te kako se sada ovde zida i gradi. Mislim da je najlepši deo periferije – počela je Zorica i otkrila da je njena želja bila je da sagradi kuću za sinove i nju. Sada je ispričala šta je bilo presudno da se odluči baš za ovaj deo Beograda u kojem živi.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Imam nekretnine na raznim stranama, međutim ovde sam 27 godina. Prvo sam birala školu koja je normalna za moje sinove, drugo ovde je predivno i ljudi su normalni i mirni. Ovde je prava priroda, kada sam došla, tada je ovde bilo selo, imala sam vrt, piliće, koze, tako da sam uživala. Iz godine u godinu, ovde je već postalo jako tesno, kao na Terazijama - objasnila je i dodala da je zbog toga donela odluku da svoj mir pronađe na drugom mestu.

- Samo sa moje strane, baš oko moje kuće, gradi se po četiri ili po šest hiljada kvadrata, dolazi mi mravinjak. Moram sad otići iz ovog mravinjaka, ali negde u unutrašnjost, ovde će neko drugi da ostane ko voli mravinjak, ja ne. Kako sam ja iz Kosjerića, ovaj deo me je podsećao na to, tu mi je Avala. Onda sam od kućice napredovala, radila i gradila, za oba sina i sve sam završila. Već sada ja ovaj grad ne prepoznajem, on jeste metropola, ali sam ga prevazišla u svakom smislu te reči - istakla je pevačica.

Pevačica Zorica Marković donela je odluku da se iz Beograda preseli u neki manji grad u Srbiji
Pevačica Zorica Marković donela je odluku da se iz Beograda preseli u neki manji grad u Srbijifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Odem sada često na Divčibare i u Požarevac, tamo imam dosta prijatelja i mislim da će to biti moja sledeća lokacija. Tu ću se lepo smestiti, već pregovaram da kupim jedno veliko imanje, sa prelepom kućom – zaključila je Zorica.

Inače, pevačica Zorica Marković je, nakon nedavne smrti prvog muža Brace Zatezala, doživela još jedan bolni gubitak.

Bonus video:

06:50

Zorica Brunclik izjava sa žerkom Zlatom o zetu Milošu, porodici, projektima...

(Espreso/ Grandonline /Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.